Je dierbaarste herinnering onvergetelijk vastgelegd

Wil je weten of we nog beschikbaar zijn? Doe de datumcheck!


Jullie gaan trouwen? Wat leuk! Gefeliciteerd met jullie voorgenomen huwelijk.
Natuurlijk willen jullie deze bijzondere dag op zijn mooist vastgelegd hebben.
Willen jullie alleen spontane momenten? Of juist foto´s met een fun-factor? Of wat dacht je van foto´s met een twist naar modefotografie? Misschien houden jullie niet van al die poespas of willen jullie het allemaal?

We werken met een vast team van 3 creatieve fotografen, die allemaal heel goed op elkaar ingespeeld zijn.
Jullie kiezen of je één of twee fotografen willen. Het voordeel van twee bruidsfotografen is dat je geen moment op jullie trouwdag meer hoeft te missen. We leggen zowel jullie als de gasten op de meest ontroerende momenten vast. Daarnaast kunnen we met z´n tweeën meer met licht doen en zo indrukwekkendere foto´s maken. Ook in de meest slechte omstandigheden.

Onze werkwijze is spontaan en ongedwongen. We werken zeer onopvallend en weten feilloos alle bijzondere momenten op een mooie wijze vast te leggen. Doordat we goed oog voor detail hebben, leggen we ook tal van dingen vast die langs jullie heen zijn gegaan. We letten op sfeer en emotie en alles waar jullie aandacht aan hebben geschonken. Wij bieden tal van mogelijkheden om zo perfect mogelijk aan te sluiten op jullie wensen. Alles is mogelijk en bespreekbaar. Het is tenslotte jullie dag!

Zijn jullie al nieuwsgierig? Kom vrijblijvend kennis met ons maken en laat je verrassen! We leggen alles graag aan jullie uit.

Waarom bij ons?Uit liefde voor fotografie
Jullie mooiste dag
Onze passie!