Catwalkles

Wij verzorgen catwalktrainingen in onze studio. Wil je je catwalktechnieken bijspijkeren? Of wil je gewoonweg ervaren of de catwalk iets voor jou is? De training wordt gehouden in onze studio op de catwalk. Hier ervaar je alles wat nodig is om een show te lopen over de befaamde runway. Van opening tot afsluiting en alles wat er tussen gebeurt. Leer diverse technieken, toegepast in kleinere modeshows, maar ook high fashion walks.
Leren presenteren op een catwalk geeft hoe dan ook een enorme boost aan je zelfverzekerheid. En het is erg leuk om te doen!Altijd al eens willen ervaren hoe het is om als model over een catwalk te lopen?

In onze studio ligt de catwalk voor je klaar! Leuk om te doen als vrijgezellenfeest, activiteit voor een bedrijfsuitje, of gewoonweg met een groepje vriendinnen, collega´s of familie bij elkaar.
We ontvangen jullie met een glaasje champagne, hapjes en trendy muziek. Is de groep helemaal klaar om te starten, dan begint de metamorfose. In korte tijd wordt je klaargestoomd tot model. Na de visagie krijg je catwalkles waarbij je leert hoe je als een model over de catwalk loopt. Je zult ervaren dat het best lastig is, maar na de training lukt het jou ook! Als laatste nog stylingtips, omkleden… en de show kan beginnen!
Jong of oud, verlegen of brutaal, van slank tot een maatje meer, ons team zorgt ervoor dat je het beste uit jezelf haalt.
De Catwalk Party is voor iedereen die een leuk uitje wilt beleven of eens wil stappen op een andere manier. Gezelligheid en lol staat voorop! We leggen dit ook voor je vast op de gevoelige plaat. Na het feest kan je dus nog nagenieten met de foto´s die die dag zijn gemaakt van jouw eigen Catwalk Party.