Videograaf

Geplaatst: 04-07-2017

Gaan jullie trouwen? Leuk! En dan plannen maken wat er allemaal op jullie dag zal gaan gebeuren. Dit wil je zo goed mogelijk doen, maar dat is soms best ingewikkeld.
Veel dingen lijken logisch, maar zijn dat uiteindelijk niet. Zo ook de keuze fotografie én videografie. Leuk om allebei te doen!
Maar is dat ook zo. Dit betekent vaak inleveren op het resultaat van zowel fotograaf als videograaf.

Lees dit stukje eens goed door. Flinke tekst, maar je weet dan wel waar je aan toe bent!Bohemian

Geplaatst: 07-03-2016

Voor een shoot zochten wij een thema waarin het vrije gevoel, één met de natuur en happyness naar voren kwam. Hierbij dachten we al snel aan 'Bohemian'.
Op een druilerige dag, buiten rond het vriespunt zijn we gaan shooten. Binnen 20 minuten moest alles gebeuren vanwege licht en koude.
Het model liep al bijna paars aan, maar hield vol. We gingen voor een single shot... en het is gelukt.Dolled up in Black & White

Geplaatst: 15-02-2016

Om aan te sluiten op een Black & White thema in een magazine hebben we gekozen voor een eenvoudige setup, zwart/witte achtergrond en kleding.
Hetzelfde model heeft de kleding getoond met daarbij een witte of zwarte pruik. Met een hele kleine kleurtwist.Pastels

Geplaatst: 28-01-2016

Regelmatig melden mensen zich aan om te bekijken of ze geschikt zijn om modellenwerk te doen. Zij melden zich aan voor een testshoot. Wij doen deze testshoots ook om ons modellenbestand uit te breiden, zodat we ook weten wie wat in huis heeft en voor welke opdracht we iemand kunnen voorstellen.
Soms krijgen we een aanmelding waarmee we net iets meer willen doen dan alleen testen. In dit geval zijn we aan het verven geslagen en een roze muurtje gemaakt.
Zachte tinten toegevoegd om het nog net meer pastellook te maken.High Key Extremes

Geplaatst: 14-08-2015

High Key is een fotografietechniek, waarbij het gehele bereik van zwart (geen licht) tot uiterst wit (volledig licht) wordt gebruikt, maar waarvan tenminste 75% van het licht in het bereik van hoge lichten bevindt.
Met deze serie zijn we tot net over het randje gegaan. Vanwege het vele aanwezige achtergrondlicht onstond een mooi effect doordat deze werd omgebogen over de sjaals.
Extreme visagie en extreem lichtgebruik... vandaar High Key Extremes.Pinguins

Geplaatst: 30-07-2015

Leuk op te doen: een fotoketting. De ene fotograaf geeft een foto aan een andere fotograaf en antwoordt op deze foto in geheel eigen stijl terug.
Wat moet je dan doen als modefotograaf... als je een foto met 3 pinguins krijgt.
Dit was ons antwoord.Bloemenrokjes

Geplaatst: 14-03-2015

Deze shoot is inmiddels een tijdje geleden al gedaan, maar nu ik toch bezig ben met het vernieuwen van de site leek het mij leuk om deze serie in de aandacht te zetten.
Ik had iets dergelijks al eens gezien en leek mij leuk om ook te doen. Met een stagiaire ben ik bloemen gaan inkopen en hebben we een passend model geregeld.
In de studio zijn we aan de slag gegaan om te kijken hoe we het beste resultaat konden krijgen. De bloemen werden op ongeveer 3 meter van de camera vastgehouden aan een saté-prikkertje. Het model stond vervolgens nog eens 3 meter verder. Dan is het passen en meten en poses bedenken die kloppen met de bloemen.
Nu beweegt de bloem alle kanten uit (want die werd uit de hand vastgehouden) en het model moet de poses ook behoorlijk goed vast kunnen houden. En dan, zodra alles precies op de juiste plek valt de foto nemen. Uiteindelijk werden we er allemaal heel handig in en hebben een leuke serie kunnen maken.Bruidsfotografie in de studio

Geplaatst: 13-03-2015

Tijdens een bezoek aan dreamdresses in Arnhem vernam ik het verhaal van Robin. Haar moeder is ernstig ziek en had de wens om haar dochter in bruidsjurk te zien. Ze maakten foto's in de winkel. Ik kon het niet laten om haar uit te nodigen voor een sessie in onze studio. Zo kreeg ze een mooie herinnering om hun familie op te fleuren. Een en al dankbaarheid!Retro vintage style fashion

Geplaatst: 10-03-2015

Het is altijd leuk om een shoot in vintage stijl te doen. Voorafgaand aan de shoot betekent dat shoppen en op zoek naar kleding en accessoires die passen in het tijdsbeeld waarin wordt gefotografeerd. Niet alleen kleding en accessoires zijn van belang. Voor een dergelijke shoot moet je als team (fotograaf, assistente, visagiste en model) ook goed inleven in die tijd. Welke poses passen, hoe moet het haar, wat is passende make-up uit die tijd. Alles moet kloppen.
Erg leuk als alles precies gaat zoals voorgesteld en dat het model ook precies het juiste model voor deze shoot was. Want ook het gezicht moet bij zulke foto's een klassieke uitstraling hebben.Met korting naar de Catwalk Experience

Geplaatst: 01-01-2015

De Catwalk Experience is nu te boeken voor een heel aantrekkelijk tarief.
Altijd al de catwalk willen ervaren? Dan is dit een unieke kans!
Meld je vandaag nog aan voor het leukste vrijgezellenfeestje voor vrouwen anno nu!

Kijk voor meer informatie op: www.arnhem-catwalk.nl